top of page
 • Check-in 15.00 uur, ontvangst bij het huis en de sleutel
  Wij ontvangen je persoonlijk voor een kennismaking, korte uitleg en overhandiging van de sleutel. Eerder aankomen dan 15:00 uur bij het huis is niet mogelijk i.v.m. onze werkzaamheden. Belangrijk voor onze planning: Laat ons altijd weten met welke veerboot je komt? en hoe kom naar het huis? Auto, fiets of OV? *Vóór 15:00 uur al op Ameland? Kom alsjeblieft niet voor 15:00 uur naar het huis. Mocht het huis eerder klaar zijn dan gaan we jullie bellen dat je eerder kunt komen voor het inchecken. Beloven kunnen we het niet maar we doen ons best. *Ook kun je voor 15:00 uur bij het huis géén auto of fiets parkeren en bagage komen stallen
 • Bed- en badlinnen verplicht
  Het huren van het linnen is verplicht bij Hurenopameland.com. Dit is mede om te voorkomen dat de bedden, matrassen, toppers en kussens niet goed beschermd worden en/of voorzien van de juiste maat linnen. Tevens om hygiënische redenen hebben wij hiervoor gekozen. Voor iedere gast zijn er ook 2 handdoeken, een grote en een kleinere. Wij maken de bedden ook voor jou op. Zorgeloos genieten dus... en geen gesleep.
 • Kinderbed en -stoel
  Deze kun je door ons laten plaatsen en is bij de huurprijs inbegrepen. Je moet deze wel reserveren bij het boeken. Dan zorgen wij dat deze aanwezig is bij aankomst. Bij het kinderbedje komt een matrasje, onderlaken, lakentje en dekentje.
 • Gratis Wifi internet voor onze gasten
  Wifi netwerk: WiFi "Naam huis" Wifi wachtwoord: Gèèn wachtwoord nodig
 • Bij vertrek wat te doen en wat niet
  -De bedden NIET afhalen -De handdoeken graag op een hoop in de badkamer -De vaatwasmachine schoon en uitgepakt -Géén afwas laten staan -Oven en bbq schoon achterlaten -Al het afval in het huis verwijderen en wegbrengen -Het huis "bezem schoon" achterlaten -Het terras en de tuin netjes achterlaten zoals bij aankomst aangetroffen -Deuren op slot en de sleutel in de sleutelkluis
 • Afval tijdens verblijf
  Er staan ondergrondse containers aan de hoofdweg om en afval tijdens het verblijf en bij vertrek deponeren. Er is er één voor glas, papier en restafval(zak). LET OP!! Ook bij vertrek verzoeken wij jou al het afval weg te brengen. Deze zijn momenteel zonder sleutel te openen.
 • De sleutelkluis bij de voordeur
  Bij elke woninge van HurenopAmeland.com hangt een Smart Sleutelkluis. Je ontvangt na aankomst een code Ga naar de smart sleutelkuis en druk op een willekeurige knop om hem "wakker" te maken Toets jouw persoonlijke code in en trek het deurtje naar voren open. Telkens na het uithalen of plaatsen van de sleutel sluit je het deurtje Je hoeft de sleutel niet mee te nemen en bang te zijn dat je deze verliest als je er op uit gaat op Ameland. Wel zo handig, ook als je met meerdere personen bent. Villa22 / Jumbo / Bartt Villa 17 / Villa99
 • Mag er een hond mee
  1 hond mag op aanvraag mag Wel is er de voorwaarde dat de hond niet op de meubelen als banken, stoelen, ligbedden, zitzakken, slaapkamers en bedden mag komen. Dit geldt zowel binnen als buiten natuurlijk. Dit heeft mede te maken met de hygiëne en allergische reacties van andere gasten die in het huis komen.. Gebeurt dit toch en de schoonmaak constateert dit, dan zullen de extra schoonmaakkosten hiervoor worden doorberekend. Wij hopen uiteraard op jouw begrip.
 • Hottub vooraf boeken
  Moet ik de hottub bij Villa17, Villa22 en Villa99 vooraf boeken? Ja, dat wil zeggen, in ieder geval moeten wij dit uiterlijk een week voor aankomst weten. Je kunt dus boeken zonder hottub en dan uiterlijk een week voor aankomst alsnog de hottub bijboeken. De huur van de Hottub is voor de gehele boekingsperiode. De Hottub wordt bij iedere boeking, voor iedere aankomst schoongemaakt, ontsmet, opnieuw gevuld en verwarmd. Dit kost tijd en vandaar dat de Hottub ruim vooraf geboekt dient te worden. *LET OP! De hottub is te huur van 1 april tot 1 november.
 • Villa99 > Stoomcabine / Dampfbad / Steamroom
  🇳🇱 Droog na gebruik de ramen en stoel grotendeels met de raamwisser drogen en de cabinedeur open zetten voor minimaal 1 uur zodat vocht wordt weggezogen. 🇩🇪 Nach der Nutzung Fenster und Sitzfläche mit dem Fensterwischer weitgehend trocknen und die Kabinentür für mindestens 1 Stunde öffnen, damit Feuchtigkeit abgesaugt wird. 🇬🇧 After use, dry the windows and seat largely with the window wiper and open the cabin door for at least 1 hour so that moisture is sucked away.
 • Vroeger inchecken
  NL - Mocht het huis eerder klaar zijn dan gaan we jullie bellen dat je eerder kunt komen voor het inchecken. Beloven kunnen we het niet maar we doen ons best. *Ook kun je voor 15:00 uur bij het huis géén auto of fiets parkeren en bagage komen stallen DE - Wenn das Haus früher fertig ist, rufen wir Sie an, um Ihnen mitzuteilen, dass Sie früher zum Check-in kommen können. Wir können es nicht versprechen, aber wir werden unser Bestes geben. EN - If the house is ready earlier, we will call you to inform you that you can come earlier for check-in. We cannot promise, but we will do our best.
 • Keukenuitrusting
  Koffie alle huizen beschikken over een filterapparaat en een Nespresso cups apparaat.
bottom of page